Koningskamer

  • Look at our availability

De Koningskamer is een sfeervolle kamer waar Westerse luxe is gecombineerd met Oosterse sferen en gastvrijheid. De historische allure is bewaard gebleven in deze prachtige B&B-kamer. De kamer heeft een eigen ingang en een mooie privé sanitairruimte met douche en toilet. De Oosterse verlichting en accessoires komen uit de Byzance-speciaalzaak die aan de voorzijde van het pand is gevestigd. De Byzance kamer is net als de Koningskamer voorzien van alle gemakken en luxe. Gratis Wifi, TV, Nespresso koffie automaat, theezetmogelijkheden en een kluisje. Bovendien zijn er fietsen te huur.  De kamer ligt op de begane grond en is rolstoelvriendelijk. 

Reserveren

Bedden: bedden kunnen apart of samen worden opgemaakt.
Badkamerfaciliteiten: douche, toilet, wastafel.
Kamerfaciliteiten: begane grond, niet roken, eigen entree, TV, zitje, badjassen, verwarming, internet.
Kamergrootte: 20 m²
Kinderen: kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Babybedjes zijn op verzoek beschikbaar (graag vermelden bij uw reservering). Voor kinderen t/m 4 jaar oud worden geen kosten in rekening gebracht wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden of zelf meegebrachte babybedjes.
Annuleren: gratis annuleren tot 2 dagen voor de incheckdatum. Bij annulering of wijziging korter dan 2 dagen van te voren wordt minimaal 50 % van het totale verblijf in rekening gebracht. Dit geldt ook bij een no-show (niet op komen dagen).
Vooruitbetaling: niet vereist.

Comments are closed.